top of page
Logo Websters Enterprise_ExtraSmall.png

VERLEG JE GRENZEN

MET WEBSTERS ENTERPRISE

BUSINESS DEVELOPMENT

businessdevelopment.png

WE ZIJN ER VOOR JOU

Je hebt binnen je bedrijf moeite om een lange termijn strategie te ontwikkelen en toe te werken naar de juiste strategische doelen?  Het lukt je maar niet om de juiste contacten aan te spreken en zo je sales een boost te geven? Websters Enterprise staat klaar als jouw partner bij uitstek voor strategisch business development. Onze aanpak is steeds:

 RESULTAATGERICHT

HANDS-ON

 TOTAAL TRANSPARANT

ONS BUSINESS DEVELOPMENT AANBOD

Iets ondernemen zonder uitgelijnd plan is om problemen vragen. Je bouwt immers ook geen huis zonder een architect eerst zijn werk te laten doen. Onze business developers zijn zelf ondernemers in hart en nieren, en staan te popelen om je met je business te helpen. Zij kennen de valkuilen en weten door hun ervaring wat de pijnpunten zijn. Samen bepalen we je doelstellingen, stellen we een uitgekiend framework op en schotelen we je een end-to-end business plan voor waarmee je aan de slag kan.

END-TO-END
BUSINESS PLANNEN

COMMUNICATIE

Netwerken, je sales pitch scherpstellen en ervoor zorgen dat de algemene communicatie naar je professionele contacten op punt staat is van cruciaal belang in het opbouwen van lange termijn relaties. Een bedrijf bestaat immers niet op zichzelf. Je hebt sterke partners en relaties nodig om de motor van je bedrijf te laten draaien, en dat lukt alleen met set van goede communicatieskills. Weet je niet hoe hieraan te beginnen? Geen nood! Onze experts staan je met raad en daad bij in het aanspreken van de juiste personen en geven je sales een enorme boost!

Customer Relationship Management (CRM) omvat alle technologieën en systemen om de relaties en interacties met (potentiële) klanten van je bedrijf te managen, en dit met één simpel doel: business relaties verbeteren. Wij helpen je een goed CRM systeem op te bouwen, zodat je gemakkelijker in contact blijft met je klanten, je processen gestroomlijnd worden en je winstgevendheid op het einde van de rit omhoog gaat.

CRM

BEDRIJFSPROCESSEN

Het kan af en toe nuttig zijn om je huidige bedrijfsprocessen in vraag te stellen. Zijn we wel echt efficiënt bezig? Kan het niet anders? Ook wij stellen ons deze vraag af en toe, waardoor we ook in onze interne werking blijven groeien. Heb je een objectieve kijk nodig in hoe jij de dagelijkse werking van je bedrijf aanpakt? Onze experts staan klaar om hun ongezouten mening te geven.

BEGIN VANDAAG MET

flag white blue.png

Diestsesteenweg 104B, 3010 Leuven

E: info@websters.be

T: +32 (0) 16 84 44 40


Open: ma t.e.m. vrij: 9u - 18u

Thanks! Message sent.

zorgeloosondernemen_zwart.png

ZORGELOOSONDERNEMEN

Klaar voor een verkennend gesprek met de Websters?

bottom of page