top of page
Logo Websters XS

CAREERS

HET WEBSTERS DNA

Ook als werkgever maken wij het verschil. Bij Websters werken als 'collaborators'.
Wat bedoelen we daar juist mee?

Matchmakers

Wij geloven sterk in een juiste match in persoonlijkheden en takenpakketten. We zoeken naar complementariteit binnen ons team en met de klant.

Enablers

Persoonlijke groei en ontplooiing staan centraal. We ondersteunen de ontwikkeling van diverse vaardigheden en bieden opleidingen om steeds voorop te blijven.

Coaches

Eén hecht team, waarin we ideeën en kennis delen. Dankzij korte communicatielijnen en het weghalen van onnodige hiërarchie, wisselen we eerlijke feedback uit.

space.jpg
marketing icon

MARKETING CONSULTANTS

Als marketing consultant tackle je alle aspecten van marketing.


Marketing strategieën uitwerken, advertentiecampagnes opstellen, trainingen geven, foto- en videografie, websites ontwerpen en optimaliseren, en zoveel meer. Klanten kunnen altijd bij ons terecht voor al hun volledige marketing noden.

Openheid en creativiteit staan centraal in ons complementair team. Dankzij onze aanvullende vaardigheden is de kennis op elk moment in-house aanwezig.

 Eigen projecten

 Hybride werken

 Nieuwste technieken

IT Outplacement icon

IT CONSULTANTS

Start aan een spannende en uitdagende baan als softwareontwikkelaar bij Websters. Je werkt mee aan IT-projecten op langere termijn, meestal voor Belgische organisaties. Zo blijf je op de hoogte van de laatste IT-evoluties.

 

We plaatsen je in een perfect passende rol. Zowel je vaardigheden als je mentaliteit staan centraal in het beslissingsproces achter je plaatsing.

 

Binnen het Websters team vind je een ondersteunende gemeenschap waar je je thuis voelt en waar je ideeën en expertise kunt uitwisselen.

 Projectmatig

 Top software projecten

 Levenslang leren

IT Consultants
Atomium Belgium.jpg
Belgian small flag Websters HQ

WERKEN ALS EEN EXPAT IN BELGIË

Ben je een kandidaat die in een andere land woont?

 

In het geval dat je wordt aangeboden om naar België te emigreren, zal Websters de administratie voor immigratie-, visa- en werkvergunningsprocedures afhandelen. Daarnaast krijg je ondersteuning bij de onboarding, waaronder assistentie bij huisvesting en administratieve ondersteuning om je in België te vestigen.

space.jpg

WERKEN BIJ WEBSTERS

Wouter Rombaut Websters

Wat Wouter zegt:

"Samen zoeken we naar boeiende projecten waarin we onze expertise kunnen delen en continu blijven bijleren. "

KLAAR?

Start jouw avontuur bij Websters!

bottom of page