top of page
Logo Websters Enterprise_ExtraSmall.png

VERWACHT RESULTAAT

MET WEBSTERS ENTERPRISE

MARKETING CONSULTANCY

WE ZIJN ER VOOR JOU

marketing.png

Onze marketing consultants kennen geen grenzen in het bepalen van end-to-end marketing strategieën die je business naar een hoger niveau tillen. Het zijn keien in het opzetten van online en offline marketing campagnes en in het creëren van straffe content. Ze leveren bruikbare marketing plannen aan die meteen geïmplementeerd kunnen worden, met of zonder hun hulp. De aanpak is steeds:

 RESULTAATGERICHT

HANDS-ON

 TOTAAL TRANSPARANT

ONS MARKETING CONSULTANCY AANBOD

Onze strategische marketing plannen, gaande van social media tot end-to-end marketing plannen, vormen een uniek gegeven in onze sector. We geven een duidelijk draagvlak voor de hele organisatie, geen plan dat ergens in een schuif belandt en nooit gebruikt wordt. We definiëren duidelijk acties en bepalen wat wanneer moet gebeuren. Dit doen we op een test-meet-itereer methode: we testen huidige strategieën, meten de resultaten en bouwen hier iteraties op. Dit doen we tot iedere partij tevreden is.

MARKETING
STRATEGIEËN

ONLINE MARKETING

Online marketing is niet meer weg te denken in je totale marketingmix. Sterker nog: je kan onmogelijk nog zonder. Het wereldwijde web is immers de plaats waar jouw klanten en prospecten zich bevinden. Bovendien staat online marketing nooit stil: wat gisteren nog de nieuwste hype was, is vandaag alweer vergeten. Websters blijft continu op de hoogte van de nieuwste weetjes en digitale toepassingen. Zorg dat je de digitale sneltrein niet mist en til samen met ons jouw bedrijf naar een hoger niveau. Knap webdesign, SEO & SEA, Adwords, bannering, landingspagina’s en nieuwsbrieven: we hebben alles in ons bereik om je bedrijf #zorgeloosonline te brengen.

Offline marketing is de laatste jaren - door de opkomst van zijn online broertje - een beetje naar de achtergrond verdwenen. Digitaal marketingbureau of niet: dat vinden we bij Websters onterecht. Ook met offline marketing kan je als bedrijf immers ontzettend veel bereiken. Een nieuw bedrijfslogo of (re)branding, adverteren in (dag)bladen, flyers, brochures, de bestickering van je wagen: de kracht van offline marketing valt niet te onderschatten. We zorgen voor jouw aanwezigheid op beurzen en events en kunnen dankzij ons netwerk de nodige media-aandacht verwezenlijken.

OFFLINE MARKETING

CONTENT MARKETING

Er valt niet meer aan te twijfelen: goede content is onontbeerlijk geworden voor een succesvol (digitaal) verhaal. Websters creëert voor jouw bedrijf waardevolle, relevante en consistente content waar niet alleen je potentiële klanten blij van worden, maar waar ook Google je extra punten voor geeft. Van fotografie en video’s tot customer stories en persberichten: bij Websters ben je zeker van kwalitatieve inhoud die up-to-date is en inspeelt op de huidige trends.

BEGIN VANDAAG MET

flag white blue.png

Diestsesteenweg 104B, 3010 Leuven

E: info@websters.be

T: +32 (0) 16 84 44 40


Open: ma t.e.m. vrij: 9u - 18u

Thanks! Message sent.

zorgeloosondernemen_zwart.png

ZORGELOOSONDERNEMEN

Klaar voor een verkennend gesprek met de Websters?

bottom of page