top of page
Logo Websters XS

REIN4CED
REIN4CED werd enkele jaren geleden opgericht door drie KU Leuven alumni. Ondertussen is REIN4CED uitgegroeid tot een sterk team van achttien gepassioneerde medewerkers en kunnen ze met trots terugkijken op de spectaculaire weg die ze al hebben afgelegd. Zo ontwikkelden ze een nieuw revolutionair composietmateriaal om het plotse en dramatische scheuren en breken van carbon fietskaders tegen te gaan. In het nieuwe ca

rbon materiaal worden de koolstofvezels versterkt met flinterdunne staalvezels die hiervoor speciaal werden ontwikkeld. Hierdoor wordt het materiaal drastisch sterker zonder het gewicht aan te tasten.


Daarbovenop heeft REIN4CED een nieuw, volledig geautomatiseerd productieproces ontwikkeld. Op deze manier wil REIN4CED impactbestendige en lichte fietskaders maken die renners maximale veiligheid en duurzaamheid bieden met een enorm korte time to market. De focus ligt momenteel op de fietsenmarkt, al zijn de ambities om later ook in de auto- en luchtvaartindustrie door te breken.

De Websters Rob Snoeijs en Kaat op ’t Roodt nemen samen een groot deel van de REIN4CED marketingactiviteiten voor hun rekening. Ze bepalen de inhoud en de vormgeving van de corporate en product websites, ontwikkelen al REIN4CED haar brochures, beursstanden en displays, beheren de social media kanalen, enz. Ook werd Websters betrokken bij het organiseren van een B2C marktstudie.


Recentelijk heeft Websters meegewerkt aan de organisatie van het inhuldigingsevent van de nieuwe REIN4CED productiefaciliteit in Leuven. In deze fabriek start vanaf eind 2019 de productie van impactbestendige fietskaders voor topfietsmerken. In 2020 stelt REIN4CED een jaarlijkse productiecapaciteit van 20.000 fietskaders in het vooruitzicht. Een ware mijlpaal voor de fietsindustrie!

Voor deze speciale gelegenheid heeft Websters de externe communicatie verzorgd in zes talen met mediadistributie in Europa en daarbuiten. Het inhuldigingsevent werd intussen gepubliceerd in heel wat media: De Tijd - Kanaal Z - ROB TV - De Standaard - Het Laatste Nieuws - VRT Nieuws - Bike Europe - Net Composites. Ook heeft Websters geholpen bij het selecteren van het evenementenbureau, het aanleveren van inhoudelijke input, het ontwerpen van displays en het vastleggen van een keynote gastspreker.


DELIVERABLES

Twee websites, brochures, beursstanden, media-aandacht, publicaties in locale en internationale kranten en tijdschriften

Comments


bottom of page