top of page
Logo Websters XS

ADVIESAANVRAGEN LOPEN STORM BIJ WEBSTERSWe kondigden het hier al aan: Websters is tot 2023 erkend KMO-portefeuille dienstverlener. Dat betekent dat jouw bedrijf kan genieten van 30 tot 40% korting op de adviesdiensten die wij, dé online expert in Vlaams-Brabant en daarbuiten, aanbieden. Meer dan 500 tevreden klanten en solide partnerships met o.a. Acerta, Crelan en Google valideren onze expertise en service voor #zorgeloosondernemen.


In onze dagelijkse interactie met ondernemers stoten we op uitdagingen in het domein van marketing, business development en IT. Dankzij onze erkenning als KMO-portefeuille dienstverlener, maken we onze doorgedreven adviestrajecten binnen deze drie peilers toegankelijk aan het grote publiek delen. Sinds onze aankondiging loopt de KMO-markt dan ook storm en volgt de ene aanvraag na de andere.


Wil ook jij gebruik maken van ons gericht advies aan mooie kortingen? Wij stelden speciaal voor onze Websters-community een handig verteerbaar driestappenplan op dat je zorgeloos doorheen je subsidieaanvraag loodst. Heb je vragen over onze adviestrajecten of heb je een helpende hand nodig?


Websters staat je graag bij via info@websters.be of 016/84.44.40!DE PROCEDURE


Stap 1: registratie


Wanneer je voor de eerste keer een subsidieaanvraag doet, moet je je onderneming registreren. Dit doe je door te surfen naar www.kmo-portefeuille.be en je aan te melden met je elektronische identiteitskaart of federaal token. Nadat je geregistreerd bent als persoon, is het tijd om je onderneming in te schrijven (geef aan of het om een kleine, middelgrote of grote onderneming gaat) én om je bedrijf aan je persoonlijke registratie te koppelen. Doorloop hiervoor alle stappen tot je aanmelding is voltooid.


Stap 2 : aanvraag


Wanneer ook je onderneming geregistreerd is en je over een overeenkomst bij een geregistreerde dienstverlener beschikt, is het tijd om je eigenlijke subsidie aan te vragen. Nadat je hebt ingevuld waarvoor je een steunaanvraag indient, ontvang je een subsidienummer en de stortingsgegevens om je eigen bijdrage te betalen. Opgelet: elke subsidieaanvraag moet ten laatste 14 dagen na de startdatum van de prestaties zijn ingediend.


Stap 3: stortingsproces


Vergeet niet om tijdig je bijlage te storten op de KMO-portefeuille rekening van de financiële dienstverlener Sodexo. Let hierbij goed op de juiste stortingsgegevens en vermeld de correcte mededeling. Het Agentschap Innoveren & Ondernemen stort hierna de subsidie op je KMO-portefeuille rekening en meld je dit via e-mail. Nadat je van onze Webstersdiensten hebt genoten, ontvang je de factuur. Deze kan je betalen via de website van de KMO-portefeuille.

Met dit plan van aanpak ben je good to go en duurt het niet lang meer vooraleer je samen met ons je bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen!


Comments


bottom of page