top of page
Logo Websters XS

GENIETEN EN PLANNEN SMEDEN IN DE LEUVENSE VAART
Het was bijzonder om samen te komen met het Websters team na vele maanden van thuiswerk door corona. Voor sommige collega’s was het een weerzien na meer dan een jaar! De locatie bleek een voltreffer. Het was aangenaam vertoeven aan boord van de ReBoot/Kombuis die aangemeerd ligt ter hoogte van de Manhattan op de Leuvense Vaart.


Achteruit en vooruit kijken


In de late namiddag verzamelde de Websters crew. Tijdens de teamvergadering keken we samen terug op de hele corona periode, zowel op het vlak van bedrijfsprestaties als persoonlijke beleving. Arto en Rob loodsten ons doorheen de presentatie en de team interacties. Samen bespraken we onze vaarroute voor het najaar en de komende jaren. Websters heeft de corona periode behoorlijk doorstaan en er ligt een groeipad klaar voor 2022 en 2023.


Apero op het zonnige dek


Intussen kwamen ook de levenspartners van onze crewleden aan op het dek van de boot. Voor de meesten was een blij weerzien en voor de anderen een aangename kennismaking. De avondzon en de lichte bries zorgden voor een prachtig kader om het weekend in stijl in te zetten. Birte Kooken en team serveerden drankjes voor de hele bemanning. Een ideale aanloop naar lekkere, verse gastronomie in de boot.


Het fornuis in de kombuis


In het ruim van het schip navigeerde kok Kris Vallons ons door het vismenu dat hij prepareerde in de kombuis. Traag gegaarde makreel, kraakverse langoustines en pladijs passeerden op ons bord. Met sabayon als afsluiter. Kort samengevat; het was verrukkelijk! Tot in de late uurtjes hebben we genoten en uitvoerig bijgepraat. Met dank aan Birte en Kris van ReBoot/Kombuis! En natuurlijk Luk Collet voor de mooie foto’s.
Commentaires


bottom of page