top of page
Logo Websters XS

GOOGLE DIGITAAL ATELIER DEEL 1We waren vereerd toen Google ons als trainer vroeg voor het Digitale Atelier. Daar moeten we niet flauw over doen, we blonken als Kanye op de Grammy’s. Tenminste, Sam blonk als Kanye op de Grammy’s toen hij zijn eerste module gaf in de kantoren van BNP Paribas Fortis in Hasselt.


Het digitale atelier splitst haar kennis op in 6 modules die allen tot doel hebben ondernemers – jong of oud- sterke stappen te laten zetten op digitaal vlak.  De eerste module is een introductie naar de digitale wereld, maar Google zou Google niet zijn zou er niet meteen wat laag hangend fruit te plukken vallen.  Dat laaghangend fruit komt in de vorm van Google my business (GMB). GMB geeft ondernemers de mogelijkheid om gratis een super professionele business listing in de Google zoekresultaten te maken.  Dat ziet er zo uit:Je kan dit voor je eigen bedrijf heel eenvoudig aan maken via https://www.google.com/business/. Je hoeft je enkel te registreren, je adres te valideren met het kaartje dat Google je opstuurt en je bent vertrokken. 


Wil je zelf meedoen met een van de gratis sessies die Google in het hele land organiseert? Schrijf je dan in via https://learndigital.withgoogle.com/digitaalatelier


Comments


bottom of page