top of page
Logo Websters XS

KYANA GEARRIVEERD BIJ WEBSTERS

Vier weken lang wordt Websters vergezeld door Kyana, onze jongste stagiaire. Amper 16 jaar en toch weet ze al erg goed welke richting ze uit wil gaan. Ze zit in het vijfde middelbaar in Redingenhof in Leuven. Tijdens haar stage zet Kyana haar talenten in om de grafische tak van Websters te versterken.


Stagiaire Kyana bij Websters

“In het derde middelbaar heb ik de beslissing genomen om van studierichting te veranderen. Na een tijdje zoeken, besloot ik de richting Publiciteit in Redingenhof te volgen. Hier kan ik creatief zijn en leer ik dingen die mij echt interesseren. Al snel had ik door dat dit is waarvan ik hou. Sinds mijn switch, heb ik ontdekt dat ik een enorme passie heb voor grafisch design en daar in de toekomst ook iets mee wil doen.


Dit jaar moeten we voor de eerste keer stagelopen, twee weken in januari en nog eens twee in maart. Na een lange zoektocht, ben ik terecht gekomen bij Websters. Vanaf de eerste voet die ik hier binnenzette, voelde het juist aan. Voor mijn stageplaats vind ik het belangrijk dat ik veel kan bijleren en ook echt kan meewerken. Dat is hier duidelijk zo. Ik heb veel geluk dat ik hier mijn stage kan doen bij een geweldig team dat mij begeleidt.

Mijn keuze voor de richting publiciteit past erg goed bij wie ik ben. Als ik hierop terugkijk, blijkt dit de beste beslissing uit mijn leven tot nu toe te zijn. Ik ontmoet er geweldige mensen met dezelfde passie en kan in deze omgeving nog meer groeien. Hier krijg ik ook kansen om leerrijke dingen te beleven, zoals bijvoorbeeld deze stage bij Websters.


Mijn stage voelt als een droom waarin ik veel kan bijleren over dingen die minder aan bod komen op school, zoals website design. De opdrachten op school zijn vooral gericht op het leren werken met Adobe programma’s en de basics van goed design te kennen. Bij Websters verbreed ik mijn kennis en pas ik de skills, die ik op school geleerd heb, toe op opdrachten voor echte klanten. Ik word betrokken bij het ontwerpen van de websites en mag meekijken hoe het design evolueert op basis van de feedback van de klant.


Iedere dag is een leerrijke dag bij Websters. Het is een geweldige groep mensen die echt weten waarmee ze bezig zijn. Ik ben dankbaar dat ik dit team vier weken lang mag versterken. Ze vertrouwen me opdrachten toe en laten me voldoende vrij en zelfstandig werken met de nodige hulp. Elke dag vertrek ik vol enthousiasme naar Websters en 's avonds voelt het alsof de dag te kort was. Ik geniet volop van wat ik hier doe en de kansen die ik hier krijg.”


Comments


bottom of page