top of page
Logo Websters XS

MAAK KENNIS MET SIEN ULENS, ONZE STAGESTUDENT

Maak kennis met Sien Ulens, onze stagestudent.


Sien versterkt ons team de komende maanden in het kader van de Banaba-opleiding, Advanced Business Management, die ze volgt aan de hogeschool UCLL.“Na een grondige zoektocht naar gespecialiseerde marketingbureaus kwam ik terecht op de website van Websters. Interessante cases, een leerrijk aanbod en vooral de kleine, voor mij opmerkelijke, details overtuigde mij om contact op te nemen met het team. Een telefoontje leidde tot een persoonlijk gesprek en van het één kwam het ander, en nu loop ik stage bij de Websters.”


“Al van jongs af schrijf ik gepassioneerd verhalen en ben ik continu bezig met het spelen met (beeld)taal. Zo kwam ik enkele jaren geleden terecht op de hogeschool PXL, waar ik de richting communicatiemanagement heb gevolgd. In het hartje van Hasselt bloeide mijn studie uit tot mijn passie. Toch was ik op zoek naar meer. Zo maakte ik mijn studie af in de Portugese stad Benfica, waar ik les volgde aan ‘Escola Superior de Comunicação Social’. Daar kwam ik in contact met studenten over de hele wereld en maakte ik kennis met de Portugese cultuur. Mijn studie afsluiten deed ik dan weer in het productiehuis Medialife, waar mijn focus lag op het creëren en verwerken van digitale content en bewegend beeld.”


“Ook na dit avontuur, had ik het gevoel dat ik nog meer in mijn mars had. Zo belandde ik op de hogeschool UCLL, waar ik momenteel de richting Advanced Business Management volg. Ik maakte bewust de keuze voor het traject Management en Ondernemen, omdat het focust op het uitwerken van een idee tot een realistische start-up. Met de lancering van de eigen start-up in teamverband zette ik een eerste stap in de ondernemerswereld.”


“Sinds kort ben ik nu ook terug te vinden in het kantoor van de Websters. Daar versterk ik het team en los ik zelfstandig een onderzoeksvraag op. Bij de Websters word ik in aanraking met een brede waaier van marketingprojecten. Zo neemt Rob mij bijvoorbeeld mee naar de klant om een videoproject uit te werken en schakelt hij mij in als copywriter. Arto betrekt me dan weer bij webdesignprojecten en het meer technische aspect van marketing. Ten slotte begeleidt Sam mij in het sales-aspect en geeft hij mij de nodige tips en tricks."


“Mijn stage bij de Websters is de perfecte aanvulling van mijn portfolio. Zo was ik voor mijn stage niet zomaar op zoek naar een marketingbureau. Ik was op zoek naar een marketingbureau gespecialiseerd in zaken waar ik nog niet de gewenste kennis over had vergaard. Op die manier zou ik immers het meest bijleren. Daar hecht ik dan ook enorm veel waarde aan. Ik ben altijd op zoek naar meer, ik wil graag vooruitgaan, groeien en dat is mogelijk bij de Websters.”

Σχόλια


bottom of page