top of page
Logo Websters XS

ONZE NIEUWE STER BIJ WEBSTERS: FEMKE LEUKEMANS

Enkele weken geleden vervoegde Femke Leukemans ons Websters-team. Zij heeft haar academische reis met succes afgerond en is nu klaar om haar kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. In 2021 behaalde Femke haar bachelor Media en Entertainment Business (Thomas More), waarna ze ook nog eens een master in de Communicatiewetenschappen op zak haalde. Op 18 september trad ze officieel in als nieuwste Webster.


Femke Leukemans collega bij Websters

"Nadat ik zes jaar lang theoretische vakken op de middelbare school had gevolgd, besloot ik mijn studie in een creatieve richting voort te zetten," vertelt Femke. "Al snel ontwikkelde ik een enorme passie voor video's, foto's en sociale media. Toen Corona aanbrak in 2020 besloot ik de touwtjes in eigen handen te nemen en mijn eigen sociale media ten volste te benutten. Ondertussen, drie jaar later, heb ik de 60.000 volgers op TikTok aangetikt. Tijdens mijn stages, bij WeLikeYou en NRJ, heb ik al een eerste keer mogen proeven van het marketing en medialandschap, wat mij enorm getriggerd heeft. Ik wist dus ook al vrij snel dat ik deze richting uit wilde.”


“Ik zou mijzelf omschrijven als een gedreven en leergierig persoon, en dat sluit naadloos aan bij de insteek van Websters. Ze bieden namelijk de kans om voortdurend te blijven leren en opleidingen te volgen. Ik ben hier nog maar pas, maar ik heb echt het gevoel dat ik mijzelf hier kan ontplooien, nieuwe dingen kan uitproberen en mijn talenten verder kan ontwikkelen. Ik ben helemaal klaar om dit nieuwe avontuur aan te gaan!”


Wij kijken uit naar wat de toekomst met Femke zal brengen en moest je haar nog niet volgen (kans is klein), hier is de link naar haar TikTok: https://www.tiktok.com/@femkeleukemans

Comments


bottom of page