top of page
Logo Websters XS

WEBSTERS IS VOOR 5 JAAR ERKEND ALS KMO-PORTEFEUILLE DIENSVERNENINGInspanningen worden beloond, dat hebben we ook bij Websters aan den lijve ondervonden. De voorbije jaren timmerden we hard aan het bedenken en polijsten van unieke marketing en business development plannen en adviezen, die het recept vormen om jouw doelstellingen te behalen. Een product waar - naar onze bescheiden mening - zoveel mogelijk KMO’s van moeten kunnen profiteren. Daarom dienden we een aanvraag in bij de Vlaamse Overheid om als dienstverlener te worden erkend.


We stelden een lijvig dossier samen waarbij onze succesverhalen de rode draad vormden doorheen de aanvraag. Een erkend auditbureau nam Websters tijdens een intensieve audit grondig onder loep en zag dat het goed was. Voor meteen de maximumtermijn van vijf jaar dragen we met trots de titel van geregistreerd en erkende dienstverlener in de KMO-portefeuilles.


Recupereer tot 40% van de kosten


Deze erkenning is voor jouw bedrijf bijzonder goed nieuws! De subsidiemaatregel geeft jaarlijks 10.000 kleine ondernemingen (tot 50 werknemers) immers de mogelijkheid om extern topadvies in te winnen, en zo je bedrijf extra zuurstof te geven. Hierbij kan je 30 tot 40% van de kostprijs recupereren. De audit verzekert je van een kwalitatief hoogstandje.


Onderstaande Webstersdiensten vallen onder de subsidiemaatregel:

  • Strategisch marketingadvies

  • Strategisch business development advies

  • End-to-end socialmediaplanning

  • Contentplanning en communicatieconcepten (uitgezonderd effectieve uitvoering)

  • Advies rond digitale strategie

De concrete aanpak verschilt van dienst tot dienst, maar de insteek komt in het volledige aanbod terug: aan de hand van uitgekiende frameworks leggen we zowel de strategische lijnen van als concrete actieplannen voor jouw bedrijf vast. We analyseren je pijn- en groeipunten, bepalen je doelgroepen en definiëren de persona’s, brengen de verschillende fases in kaart waarin je prospects of klanten zich momenteel bevinden, lijsten je acties op in verschillende sprints en testen deze om ze uiteindelijk te optimaliseren.

Is je interesse gewekt? Terecht! Houd de komende dagen onze blog en social media in de gaten, want wij doen eerdaags uit de doeken welke stappen jij moet ondernemen om van onze KMO-korting te profiteren.


Heb je onmiddellijk advies nodig of heb je intussen vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren via info@websters.be

of 016/84.44.40.

Comments


bottom of page