top of page
Logo Websters XS

WEBSTERS VERWELKOMT CHAYENNE

Vanaf deze week zit er nieuw talent op ons kantoor: Chayenne, onze nieuwe stagiaire!


Chayenne zal tot en met eind mei 2024 ons team versterken in het kader van haar graduaatsopleiding Digitale Vormgeving. Na haar bachelor Marketing te hebben afgerond, voelde ze zich nog niet helemaal klaar om de stap richting het werkleven te zetten en koos ze ervoor om haar vaardigheden rond multimedia-design verder uit te bouwen aan de PXL hogeschool.


Websters verwelkomt Chayenne

"Voordat ik op zoek ging naar een stageplek, wist ik al heel goed waar ik terecht wilde komen", vertelt ze. "Ik zocht naar een consultancybureau waar ik betrokken kon worden bij diverse projecten voor uiteenlopende klanten, met als doel zoveel mogelijk te leren. Dus heb ik mijn kans gewaagd bij Websters. Zo gezegd, zo gedaan. Een paar maanden later kon mijn stage beginnen."


"Al in het middelbaar begon mijn fascinatie voor foto- en videobewerking, en later, tijdens het hoger onderwijs, voegde webdesign zich daarbij. Ik ben hier dus niet alleen tijdens de schooluren veel mee bezig, maar ook daarbuiten amuseer ik mij hier goed mee. Het Websters-team is een team dat deze passie deelt en ik kijk ernaar uit om mijn skills samen met hen verder uit te bouwen.”


"Ik ben iemand die graag nieuwe dingen ontdekt en continu wil bijleren. Met alle kennis die binnen het Websters-team aanwezig is en de kansen die ze mij bieden, ben ik ervan overtuigd dat ik hier op de juiste plek ben. Ik kijk dan ook erg uit naar deze leerrijke ervaring en de samenwerking met dit fantastische team."

Comentarios


bottom of page