top of page
Logo Websters XS

WEBSTERS ZOEKT BRAND AMBASSADOR OOST-VLAANDERENHet salesteam van Websters is op zoek naar volk uit Oost-Vlaanderen! Liggen de mattentaarten en masse te pronken in de toonbank van jouw lokale bakker? Herinner je je de Neuzekesoorlog alsof het gisteren was? Check de vacature en weef jezelf - zoals enkel een Oost-Vlaming dat kan - binnen ons salesteam. 


Websters, dat in 2016 pijlsnel uit de startblokken schoot met het #zorgeloosonline-concept, verkende ook in 2018 samen met honderden zelfstandigen en ondernemers de digitale straten. 


Dankzij de komst van Websters Enterprise tillen we sinds 2017 met onze expertise ook heel wat middelgrote en grote bedrijven naar poleposition op gebied van business development, marketing-communicatie en IT-projecten. Met deze wisselwerking tussen Websters enerzijds en Websters Enterprise anderzijds bieden we een unieke combinatie voor heel ondernemend Vlaanderen en daarbuiten.


Om op hoog niveau mee te blijven racen, zoekt Websters een held(in) uit Oost-Vlaanderen in sales:Benieuwd naar je toekomstige collega's?

Check onze meest recente kerstwensen en de video van ons eindejaarsdiner

Comments


bottom of page