top of page
Logo Websters XS

WEBSTERS ZOEKT LIMBURGSE BRAND AMBASSADORHet salesteam van Websters is op zoek naar Limburgs volk! We zoeken iemand die Limburgs kan kallen met de klanten, die voorzichtig oppe boan is en hennig enthousiast is om onze brand ambassador te zijn. Ben jij de suikerkorrel op onze kersenvlaai? De witte chocoladeschilfer op onze smurfenvlaai? Check de vacature en kom schtijl maken bij Websters.


Websters, dat in 2016 pijlsnel uit de startblokken schoot met het #zorgeloosonline-concept, verkende ook in 2018 samen met honderden zelfstandigen en ondernemers de digitale straten. 


Dankzij de komst van Websters Enterprise tillen we sinds 2017 met onze expertise ook heel wat middelgrote en grote bedrijven naar poleposition op gebied van business development, marketing-communicatie en IT-projecten. Met deze wisselwerking tussen Websters enerzijds en Websters Enterprise anderzijds bieden we een unieke combinatie voor heel ondernemend Vlaanderen en daarbuiten.


Om op hoog niveau mee te blijven racen, zoekt Websters een Limburgse held(in) in sales:Benieuwd naar je toekomstige collega's?

Check onze meest recente kerstwensen en de video van ons eindejaarsdiner

Σχόλια


bottom of page